Sportstad Heerenveen

Sportstad Heerenveen is het nieuwste en modernste multifunctionele centrum van Noord-Nederland. Het biedt een groot, gevarieerd en wisselend aanbod van sporten, lifestyle, gezondheid en ontspanning. Sportstad Heerenveen is er voor iedereen die gezondheid, in de breedste zin van het woord, belangrijk vindt.

U vindt dit multifunctioneel centrum aan de Abe Lenstra Boulevard, naast het voetbalstadion van sc Heerenveen: het Abe Lenstra stadion. Sportstad Heerenveen is hét centrum voor sporten, lifestyle, gezondheid en ontspanning. Dit wordt ingevuld door het sportcentrum, de Gezondheidsboulevard, LifeStyle Passage, BizzyFit club, het trendy Sportstadcafé, het Friesland College, een congres- en vergadercentrum, het reeds genoemde stadion en de hiervoor benodigde parkeergelegenheid. Ook voor beurzen en vele (sport)evenementen biedt Sportstad Heerenveen vele mogelijkheden.

IJsstadion Thialf
 

Nederland en Fryslân blijven met het nieuwe Thialf ook in de toekomst het onbetwiste schaatshart van de wereld. Wat Wimbledon is voor tennis. En wat Madison Square Garden is voor basketbal. Dat is Thialf voor de internationale schaatssport. In competitie presteren als nooit tevoren. Mogelijk maken wat in het menselijk voorstellingsvermogen fysiek, mentaal én emotioneel volstrekt onmogelijk lijkt. Het gebeurt in Thialf!